zondag 13 januari 2013

Huidverzorging waarop je kunt besparen

Er zijn  zo van die dingen waarop je kunt bezuinigen. Inmiddels ben ik er wel achter dat dure huidverzorging niet altijd beter werkt. Tijdens mijn opleiding Schoonheidsspecialiste heb ik heel veel merken getest. Ik heb een kleine lijst gemaakt.

BB Cream

Al een hele tijd een hype maar mij kan het toch niet echt overtuigen. Ik heb er nog geen eentje gebruikt die me echt bevalt. Het zijn meer getinte dagcremes zoals je ze vroeger had maar dan duurder. Soms geven ze een rare, wittige glans. Wat mij betreft kun je dit gewoon skippen en lekker een licht foundation gebruiken. Van de HEMA of zo. Binnenkort ga ik toch een BB cream reviewen. Het wordt de Maybelline Dream Fresh medium, ik ben benieuwd.



Gezichtsreiniger

Voor de reiniging van je gezicht kun je best een goedkope lait of foam gebruiken. Een peperduur product maakt niet beter schoon. Vaak ruikt het wel lekkerder maar of je daar nu die tientjes meer voor wilt uitgeven? In cleansers vind je namelijk vaak de de zelfde ingrediënten, het maakt niet uit of ze duur of goedkoop waren. Soms moet je even zoeken naar een product dat bij jouw huid past. Een vette huid kan meer hebben dan een gevoelige huid. Ook voor een goede cleanser kan ik weer heel goed bij de HEMA terecht. Op dit moment gebruik ik de Cleansing Foam Ante- Age. Mijn huid voelt als fluweel en het pompflesje is makkelijk in gebruik. Het kost ongeveer 6 euro.











Nagellak

Nagellak is hip. Ook ik heb inmiddels ruim 15 flesjes staan. De dure nagellakjes kosten snel als 16 euro of meer maar zijn ze ook beter? Nou...ik vind van niet. Tenminste, je merkt geen verschil. Ik heb eens een dure Chanellak gehad maar die lakte echt niet mooi terwijl de lakjes van 2.50 euro een super dekking hebben. Catrice, sommige lakjes van Essence en de lakjes van ( ja daar is ie weer!!) de HEMA zijn over het algemeen goed en hebben een ruime keuze.


Wimperserum



Ik vind dit zoiets... Ik geloof niet dat het werkt en de serums zijn best kostbaar. Misschien heb ik de verkeerde gebruikt en werken sommige best goed maar bij doet het niks. Wat wel helpt is een paar dagen zonder mascara. Ik merk dat ik dan zachtere en iets vollere wimpers krijg. Hoeveel wil je besparen??


wimperserum slechts 30.50 euro!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten