woensdag 7 december 2011

Fashion: BoX, een mooi kijkboek



Ik hou van lezen,mode, kunst en plaatjes kijken. Dit is een geweldig kijkboek over mode. Aan de hand van een aantal basiskledingstukken wordt een overzicht gegeven van onmisbare dingen die je in je kast moet hebben. De LBD, het witte overhemd enzovoort. Mooie foto's van stijliconen als Madonna en SJP, maar ook de klassieke iconen als Brigitte Bardot en Grace Kelly komen voorbij.




De schrijfster is een modejournalist die je veel informatie geeft over de stijl van de sterren, de films waarin de kleding gedragen werd en de ontwerpers. Een mooi boek als je van fashion houdt en te koop via bijvoorbeeld bol.com. De prijs is 29.95 euro. Een aanrader! Een andere aanrader is het Engelse kijkboek

Elizabeth Taylor- Her life in Style


Liz was nu niet echt een stijlicoon. Zeker niet op latere leeftijd niet, maar waar ik wel van hou is dat mensen zich kleden zolals ze zich voelen. Overdadig soms maar in ieder geval met durf. Dat gevoel had Liz zeker. Het boek is niet in het Nederlands vertaald en te bestellen via amazon.com voor de prijs van ongeveer 23 dollar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten