donderdag 29 november 2012

Hannah 24 hours Skin Balancing Cream review

Hannah is niet meer maar haar merk leeft voort.

Hannah wilde met haar merk iedereen de mogelijkheid geven om een mooie gave huid te krijgen. Door goede verzorging en speciale bindweefselmassage wordt de huid duidelijk mooier.

Ik heb de 24 Hours Skin Balancing Cream getest. Deze maand kreeg ik een tubetje van 10ml in mijn Glossybox.

Al jaren ben ik nieuwsgierig naar het merk Hannah. Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste kreeg ik wel eens informatie maar proberen deed ik nooit, tot nu.

Allereerst even iets negatiefs: de producten zijn vrij duur ( 38 euro voor 45 ml). Maar...als ze goed werken dan is het misschien de prijs waard.

Sinds een week gebruik ik voor de dag en nacht de 24 hour Balancing Cream.

 
Bij het opbrengen valt op dat de crème dik en vol aanvoelt. Je hebt er dus wel iets meer van nodig om je hele gezicht te kunnen insmeren. De geur is echt heerlijk, een beetje ouderwets. Daar hou ik van.

Nadat ik de crème heb aangebracht voelt mijn huid heerlijk zacht en gevoed. Het product doet echt wat. Er zitten dan ook veel goede ingrediënten zoals jojoba, sheabutter en vitamine E olie. Na een week gebruik heb ik nog steeds wat in mijn tubetje van 10 ml en wat vooral belangrijk is: mijn huis ziet er een stuk egaler en gezonder uit! Dat is wat een crème moet doen.

Hannah propageert te werken met natuurlijke ingrediënten. Er is geen eco-label van toepassing.

Ik kan jullie deze crème vooral aanbevelen als je last hebt van een droge huid. Ook de ouder worden huid zal veel baat hebben bij deze crème. Ik ben benieuwd of het gebruik van een hele lijn van Hannah nog meer effect zal hebben. Tot nu ben ik overtuigd.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Hannah: www.hannah.nl. In de webshop zijn de producten te bestellen.

Ik denk dat ik maar eens moet gaan sparen voor een Hannah-experience ( dit is een speciale behandeling met Hannah producten).

 
 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten